Politica de confidențialitate

Politica de Confidențialitate pentru www.wurmbrand.ro

Ultima actualizare: decembrie 2023

 

1. Informații colectate

Prin utilizarea site-ului nostru, www.wurmbrand.ro, putem colecta și stoca informații non-personale și personale furnizate voluntar de către utilizatori. Aceste informații pot include, dar nu se limitează la:

 

Nume și prenume;

Adresa de e-mail;

Număr de telefon;

Informații demografice, cum ar fi locația geografică;

Informații despre dispozitivul și browser-ul utilizat;

Alte informații furnizate în mod activ de către utilizatori prin formularele de contact sau alte mijloace de comunicare.

 

2. Scopul colectării datelor

Informațiile colectate sunt utilizate în principal în scopul îmbunătățirii experienței utilizatorilor și pentru a oferi servicii personalizate. Scopurile pot include, dar nu se limitează la:

Procesarea cererilor și întrebărilor primite prin intermediul formularelor de contact;

Analiza utilizării site-ului pentru îmbunătățirea conținutului și a funcționalităților;

Furnizarea de informații despre produse și servicii relevante;

Respectarea cerințelor legale și a altor obligații.

 

3. Securitatea informațiilor

Ne angajăm să protejăm informațiile personale ale utilizatorilor. Utilizăm măsuri de securitate tehnice și organizaționale adecvate pentru a proteja informațiile împotriva accesului neautorizat, pierderii sau distrugerii.

 

4. Partajarea informațiilor

Nu vom partaja informațiile personale ale utilizatorilor cu terțe părți în afara contextului specific pentru care au fost colectate, cu excepția cazurilor în care este necesar din punct de vedere legal sau cu consimțământul utilizatorilor.

 

5. Drepturile utilizatorilor

Utilizatorii au dreptul de a accesa, corecta, actualiza sau șterge informațiile personale furnizate. Pentru a exercita aceste drepturi sau pentru întrebări legate de această politică de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail office@wurmbrand.ro.

 

6. Actualizări ale Politicii de Confidențialitate

Această Politică de Confidențialitate poate fi actualizată periodic. Orice modificare va fi afișată pe această pagină împreună cu data ultimei actualizări.